Общи условия за ползване

          Продуктите в МАГАЗИНА са ограничени само до посочените условия. ЕКСПРЕС ВВ има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени, като всички такива изменения и допълнения влизат в сила от момента на публикуването им на интернет страницата на онлайн магазина.

Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката по телефона или електронна поща,до извършване на плащането в определения срок.

Експрес ВВ ще информира клиента в случай на промяна на цената на направена поръчка,преди да бъде изискано плащане по нея.

Посочените цени в сайта са валидни само за поръчки направени он-лайн.

В случай на липсащи стоки на склад или невъзможност да бъдат доставени, констатирани при обработка на поръчката, МАГАЗИНЪТ може да предложи алтернативни продукти на същата или различна стойност. Ако Потребителят откаже замяна на продуктите МАГАЗИНЪТ изпълнява поръчката частично или я анулира.При поръчки над определена стойност по преценка на Експрес ВВ,може да бъде изискано предварително пълно или частично плащане на поръчаните стоки. При отказ от потвърдена поръчка, транспортните разходи са за сметка на клиента.

С цел закупуването на продукти от МАГАЗИНА Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. МАГАЗИНЪТ използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка.

Експрес ВВ си запазва правото да променя общите условия.