News

Приготвяне на кисело зеле

Кисело зеле - чудесен източник на хранителни вещества, но и най-добрият начин за набавяне на живи полезни бактерии в чревната микрофлора. Българската трапеза през зимните месеци е бедна без кисело зеле! Туршия може да се приготви от всички сортове обикновено зеле, стига то да е здраво и прясно и съдовете да са нови и чисти.При нас ще откриете всички необходими съдове и компоненти, за да приготвите качествено кисело зеле за зимните месеци.

[read more]
С какво да отпушим канала

При къпане, миене на чинии, пране и други домакински дейности известни количества сапун, перилни препарати, както и косми и различни отпадъци неизбежно попадат в канализацията с оттичащата се вода и неизбежно се натрупват налепи по вътрешността на тръбите..Ако тези налепи не се почистват редовно, се стига до трайно запушване на каналите.

[read more]
На каква височина да монтираме изводите на ВиК инсталацията

Довършвате къщата или може би ремонтирате банята или кухнята? Искате да направите инсталацията за топла и студена вода сами, но не сте сигурни на каква височина се инсталират смесителите в кухнята и банята. На каква височина се поставят изводите за пералня,на каква височина се поставят изводите за тоалетното казанче,моноблока или напорния кран. Тук накратко сме изброили повечето практически ситуации.

[read more]